PERSBERICHT (01-02-2010): Bureau NAEM uniek in totaalaanpak rondom merk- en productnaamontwikkeling

By 15 oktober, 2010AangeNaem!

Het namedesign & branding bureau NAEM helpt ondernemers, organisaties en overheden met een unieke totaalaanpak voor creatieve en constructieve oplossingen op het gebied van naam- en merkcreatie. Waar andere bureaus ophouden gaat NAEM verder. Naast het ontwikkelen van namen, logo’s, huisstijlen en webdesign, verzorgt NAEM ook internationaal het linguïstisch onderzoek, de juridische bescherming en de webregistratie. Daarnaast doet het bureau uitgebreid onderzoek naar het merk, de markt en de acceptatie van zowel de naam als het beeldmerk onder de doelgroep. Door deze geïntegreerde aanpak ontstaat optimale synergie.

NAEM B.V. bestaat uit topdesigners op het gebied van packaging design, logo’s en huisstijlen, in combinatie met conceptontwikkelaars, merkstrategen, webdesigners, marketeers, trendwatchers en positioneringdeskundigen. Samen met de ondersteuning van gespecialiseerde advocaten en de native speakers van een gerenommeerd taleninstituut, kunnen zij op elk niveau en voor elk vraagstuk de beste totaaloplossing bieden.

Initiatiefnemer en mede eigenaar van NAEM Christian Knaap: “Wij kiezen voor een geïntegreerde aanpak om te komen tot niet alleen creatieve, maar ook constructieve oplossingen. Door de inzet van gespecialiseerde juristen en taalkundigen zorgen wij voor grondig onderzoek in de landen en culturen waar de naam en het beeldmerk gebruikt gaat worden.
Wij doen diepgaand visueel en linguïstisch onderzoek. Daarmee voorkom je onbedoelde merkenmissers zoals de Fiat Croma.”

NAEM creëert de merknaam, het logo en de huisstijl en registreert de naam en het beeldmerk internationaal als uw intellectueel eigendom. NAEM is uniek. One-stop-shopping voor ondernemers, organisaties en overheden. Transparant en betaalbaar.
It’s all in the NAEM.

Wij zijn voor iedereen bereikbaar!