Nazorg volgens Naem

By | BrandWatching, Geen categorie
Wanneer uw bedrijfsnaam of merknaam geboren is, zit ons werk er volgens ons nog niet op. Wij waken over uw naam alsof het de onze is. En wij blijven u volgen; of u nu een multinational bent, een organisatie, overheid of een gedreven MKB-er. Naem laat uw naam niet verwateren en voelt zich medeverantwoordelijk voor uw succes. Nu en in de toekomst. Géén half werk bij ons.
merkbewaking handelsnaambewaking naamcreatie bureau Naem

Om deze nazorgplicht die wij onszelf opleggen nog concreter te maken verzorgen wij vanaf vandaag, 15 februari 2021, voor elke nieuwe opdrachtgever de juridische merkbewaking en handelsnaambewakingVoor 3 jaar lang. Kosteloos. U bespaart hiermee niet alleen behoorlijk wat harde Euro’s, maar zeker ook tijd, hoofdpijn en onbetaalbare slapeloze nachten. Read More

…even voorstellen: Lara Verhoef

By | AangeNaem!

Lara Verhoef

Een onderscheidende bedrijfsnaam laten bedenken of een sterke merknaam ontwikkelen is in de eerste plaats een hoogwaardig taal-creatief proces. En creatieven zijn bij uitstek chaoten.  ADHD-ers wordt vaak gezegd.
Om nog meer de strakke lijn te bewaken in deze creatieve processen, heb je mensen met andere capaciteiten nodig. Mensen die zonder emotie maar wél volledig met passie, de afgesproken lijnen borgen. Autisten dus, in de volksmond.

Read More

…even voorstellen: Sammy de Keijne

By | AangeNaem!
Sammy de Keijne
 Naem staat voor Creativiteit, Lef en jarenlange Ervaring in naamcreatie, onderzoek en borging.
Wat het ook is, als het een naamgevingsprobleem is, kennen wij de oplossing. Om een sterke merknaam, bedrijfsnaam of productnaam na de ontwikkeling ervan succesvol te lanceren, heb je niet alleen met de naam zélf te maken: Hoe ga je bijvoorbeeld om met je digitale communicatie? Wat is de beste websitetechnologie voor specifiek jouw dienst, merk of product? En hoe ga je om met bijvoorbeeld je merkdesign op social media of de vindbaarheid van je naam op andere kanalen?

Read More