Naem doet onderzoek naar vestigingsmogelijkheden in Duitsland

By 12 april, 2011ZogeNaemd

11 april jl. hebben wij in Dortmund de aftrap gegeven voor een uitgebreid onderzoek naar de expansie-mogelijkheden van Naem binnen de Duitse markt. Dit marktonderzoek wordt door een uniek Crossborder-project van de Hogeschool van Amsterdam en de Fachhochschule Dortmund gerealiseerd. De komende 2 maanden zullen 50 Nederlandse en Duitse studenten in gecombineerde projectteams van +/- 6 personen aan de slag gaan met de hoofdvraag:

Hoe moet Naem zichzelf succesvol exporteren naar Duitsland?

We zijn er erg trots op deel uit te maken van dit internationale project! In juni zullen de marktanalyses door de verschillende projectteams gepresenteerd worden op de Hogeschool van Amsterdam. Op basis van deze resultaten en onze eigen ondernemersgeest, zullen wij de expansie van Naem naar Duitsland hierna gaan realiseren.