Naem verloot 5 X ‘De Toekomst van Gezondheid’ van Adjiedj Bakas!

By 16 mei, 2011ZogeNaemd

Afgelopen vrijdag was de presentatie van het inspirerende boek De Toekomst van Gezondheid van trendwatcher Adjiedj Bakas, waaraan Naem een bijdrage heeft geleverd rondom naming en branding in de zorgsector van de toekomst.

Het eerste boek is officieel in ontvangst genomen door Loek Hermans (voorzitter Eerste Kamerfractie VVD en voorzitter van de UEAPME), nadat Martin van Rijn (bestuursvoorzitter PGGM) en Arné van den Boom (directielid Achmea) geïnterviewd werden door Sven Kockelmann over hun toekomstplannen in relatie tot de trends in dit boek.

…en het bleef nog lang onrustig in Amsterdam.

Bent u geïnteresseerd in het boek van Adjiedj?
Naem geeft er de komende maand 5 weg!

Het enige wat u hiervoor moet doen is een e-mailtje met een korte motivatie sturen naar info@naem.name.
Wij verloten 13 juni aanstaande 5 boeken onder de inzenders!

Join the discussion One Comment

  • Marieke van der Zwan-Metselaar schreef:

    Ik zou graag meer willen weten over de toekomst van gezondheid omdat wij ons gaan begeven op de markt van kinderopvang. Gezondheid wordt in onze maatschappij steeds belangrijker en het begint al bij de kleintjes. Hoe gaat de zorg van deze doelgroep eruit zien? Ik ben benieuwd wat Adjiedj Bakas zijn visie is en wat de bijdrage van Naem hierin is geweest.

    Dank voor het leuke contact en ik hoop tot ziens in de toekomst.

    Groet,

    Marieke van der Zwan-Metselaar