Vederlichte briefing

By 29 augustus, 2011OpMerkelijk

Als merkontwerpers komen we op de meest interessante plekken. Van multinationals tot eenmanszaken, van non profit organisaties tot overheden. Allerlei producten en diensten passeren bij ons de revue. We hebben een geweldig vak en weten na alle jaren ondernemen en ontwerpen van veel branches de specifieke ins and outs.

Vorige week waren we voor een briefing bij Ducky Dons. Deze naam zegt u waarschijnlijk niets, maar als u slaapt onder een donzen dekbed heeft u een zeer grote kans dat de dons in uw deken bij dit bedrijf vandaan komt. Al sinds begin 1950 is dit bedrijf actief producent en leverancier van eenden en ganzendons. Volledig MVO trouwens. De dons van Ducky Dons is het bijproduct van de slacht.
Deze lieve beestjes worden dus niet gefokt voor dons.
Dat slaapt wel zo lekker.

Hieronder een paar filmpjes van de dons sorteer machines.
Ons gaf het een Leonardo da Vinci-achtig gevoel:

Join the discussion One Comment