Europese naamsverandering 3.0: Naem ontwerpt merknaam Qlima

By 29 juli, 2014ZogeNaemd

Zibro-1024x681

Vanaf augustus zal de nieuwe merkentiteit Qlima binnen en buiten Nederland de huidige merknaam stapsgewijs gaan vervangen.

Reactie van de klant op haar nieuwe Europese merkidentiteit Qlima:

Vakwerk

De naam is nieuw en heeft een subtiel ontwerp. De Q staat voor kwaliteit, het merk straalt vertrouwen uit en staat voor gebruiksgemak”, glimlacht Kramer. “Verder is het beeldmerk eigentijdser van opzet. Een fraai en duidelijk onderscheidend premiumdesign dat past bij de uitstraling van onze producten en zowel mannen als vrouwen aanspreekt. In onze periodieke nieuwsbrief PVG Today hebben we onze relaties het nieuwe merk voorgesteld en we mogen wel stellen dat het fantastisch ontvangen is. De reacties hebben eigenlijk uitgewezen dat de nieuwe merkuiting vakwerk is op het gebied van communicatie: simpel en effectief.”

Het hele stuk van Jeroen Kramer, Salesmanager Benelux van PVG, leest u HIER.

Naem wenst PVG veel succes en plezier met hun nieuwe Europese merk Qlima!