De beste merknaam bedenk je na een uitstekende nachtrust

By 25 juni, 2015ZogeNaemd

Het juiste kussen. Waar je voelt dat je nek ècht uitrust. Een heerlijk donzen dekbed dat je omarmt en je zachtjes meevoert naar je mooiste dromen. Waaronder je de meest geweldige avonturen meemaakt. En waar je s’ochtends, helemaal uitgerust, voor een uurtje of 16 met moeite afscheid van neemt.

Deze spullen worden al tientallen jaren in Nederland gemaakt. Door een echt familiebedrijf in Ermelo. Zij vullen vele bekende merken met hun fantastische bijproduct van de vleesverwerkende industrie: Dons. Ganzendons. Eendendons. Hele grote kans dat u uw hoofd te ruste legt op een kussen waarin dit Ermelose dons zit. Of in uw dekbed.

Ducky Dons uit Ermelo had zelf ook een droom. Ze droomde van een eigen merk kussens en dekbedden. Alleen de allerbeste materialen. En met de allerbeste merknaam. Samen met deze droom klopte ze bij Naem aan. Omdat ook zij doorhadden dat alleen de allerbeste merknaam en een schitterend merkdesign deze droom voor hun ècht zouden kunnen verwezenlijken. En omdat ze een club zochten die durft mee te dromen en ervaring heeft met zowel schitterende dromen als ook hele enge nachtmerries…

Naem heeft zich ingeleefd in de bedding markt en in het DNA vanDucky Dons zelf. Naem droomde niet alleen onder een heldere sterrenhemel (Stella = Ster, red.). Maar legde overdag gezamenlijk de harde fundering onder dit prachtige droomkasteel (Castel = Kasteel, red.). Castella werd geboren. Met als slogan ‘The Art Of Dreaming’.

Castella logo

Daarop volgde de benamingen en positionering van alle productlijnen; en dat waren er nogal wat.
Alle kussens en dekbedden van het nieuwe merk Castella® zijn vernoemd naar de helderste sterren van sterrenbeelden en sterrenbeelden zelf. Want namen van productlijnen moeten vooral logisch en voor de hand liggend zijn ten opzichte van het moedermerk. Ook houden we zo rekening met een verdere uitbreiding van producten en productnamen in de toekomst. Merknaam, slogan, corporate design, productnamen, productdesign & strategie volgensNaem. Een paar voorbeelden:

Castella-Wega-voor-schuin-1024x387

Castella Wega kussen

Castella Orion dekbed schuin

Castella Orion dekbed

De schitterende en slaapverwekkende producten van Castelladruppelen op dit moment alle betere bedding speciaalzaken binnen. Aan het einde van het jaar is Castella met haar productlijn prominent aanwezig binnen deze branche. Binnenkort is ook de website online. Wanneer dit zover is, zullen we hier over berichten. Ook zal dan de reactie van de directie van Ducky Dons onze blog opleuken.

Slaap lekker allemaal!