Naamgeving 50 X om te lachen. Of te huilen.

By 21 maart, 2016OpMerkelijk

Naamgeving fail Asshoe

Naamgeving gaat soms goed fout.
Toegegeven, een beetje flauw maar wél echte voorbeelden uit de praktijk:

Naamgeving fail BarfyNaamgeving fail AydsNaamgeving fail BimboNaamgeving fail BinbowsNaamgeving fail Big NutsNaamgeving fail BorioNaamgeving fail Cock SoupNaamgeving fail Child ShreddedNaamgeving fail Crack FreeNaamgeving fail CollonNaamgeving fail Demon DonkeyNaamgeving fail FannyNaamgeving fail Golden Gaytime 2Naamgeving fail FaggotsNaamgeving fail Fu KingNaamgeving fail Great HeadNaamgeving fail HornimansNaamgeving fail Golden GaytimeNaamgeving fail KFGNaamgeving fail Homo SausageNaamgeving fail JerkinNaamgeving fail KKKNaamgeving fail McPussyNaamgeving fail Only PukeNaamgeving fail MegapussiNaamgeving fail Pet SweatNaamgeving fail Pee ColaNaamgeving fail PlacentaNaamgeving fail PolyStationNaamgeving fail PooNaamgeving fail Red LabialNaamgeving fail pussies and bitchesNaamgeving fail RapeNaamgeving fail RetardexNaamgeving fail SenMNaamgeving fail SHITNaamgeving fail ShitBegoneNaamgeving fail Shrimp CrackNaamgeving fail SLUTNaamgeving fail Soup for SlutsNaamgeving fail Star FucksNaamgeving fail WhitemenNaamgeving Indiana BonesNaamgeving fail Thai TanicNaamgeving fail Super PissNaamgeving fail TidsNaamgeving Jews EarNaamgeving fail Wasted and BrokeNaamgving fail Cock Flavoured