…even voorstellen: Sammy de Keijne

By 10 januari, 2021AangeNaem!
Sammy de Keijne
 Naem staat voor Creativiteit, Lef en jarenlange Ervaring in naamcreatie, onderzoek en borging.
Wat het ook is, als het een naamgevingsprobleem is, kennen wij de oplossing. Om een sterke merknaam, bedrijfsnaam of productnaam na de ontwikkeling ervan succesvol te lanceren, heb je niet alleen met de naam zélf te maken: Hoe ga je bijvoorbeeld om met je digitale communicatie? Wat is de beste websitetechnologie voor specifiek jouw dienst, merk of product? En hoe ga je om met bijvoorbeeld je merkdesign op social media of de vindbaarheid van je naam op andere kanalen?

Hiervoor en voor alle andere vragen op het gebied van webdesign en digitale communicatie rondom je nieuwe (merk)naam, heeft Naem haar team uitgebreid met de perfecte oplossing voor haar opdrachtgevers. En ze heet Sammy de Keijne:

Sammy: “Met een briljante naam van Naem heb je de eerste stap gezet richting een volwaardig merk, herkenning én goede vindbaarheid online. Maar dan begint het eigenlijk pas! Het digitale domein is natuurlijk niet meer weg te denken uit ons leven en als bedrijf moét je daarin mee. Ik navigeer je door de wirwar aan mogelijkheden en ontwikkel een passende strategie voor je doelen. Vervolgens kan ik je volledig ondersteunen om het project tot uitvoering te brengen. Ik kijk zeker ook uit naar de verdere samenwerking. Let’s go!”

Sammy zal het team van Naem als Digital Projectmanager & Designer komen versterken binnen de vaak intensieve naamcreatie trajecten die wij voor al onze opdrachtgevers realiseren.
2021 begint voor Naem en haar opdrachtgevers dus al goed!

Sammy, veel plezier en succes:  We gaan mooie dingen doen!